You are here:   Arhiva > 2009

Arhiva

Minimiziraj


22.05.osnovan je STK „Ljubešćica“.

15.-20.06.  prvi  nastup našeg igrača na nekom turniru, i to odmah na Svjetskom veteranskom prvenstvu u Poreču na kojem je nastupilo preko 2500 igrača iz cijele Evrope starijih od 40 godina. Taj povijesni nastup izborio je Ivanek Miroslav koji je u kategoriji od 40-50 godina izborio izvrsno 1. mjesto u skupini s Nijemcem, Dancem i Slovakom, da bi nakon toga ispao od još jednog Slovaka.

05.09. naši igrači su nastupali na 1. kvalifikacijskim  turnirima regije Sjeverna Hrvatska u Varaždinu i Mihovljanu gdje su ostvarili vrlo dobre rezultate. Ivanek Miroslav se u kategoriji seniora plasirao u ¼ finale, kao i Štriga Karlo u kategoriji mlađih kadeta.

25.-26.09. naše mlade nade Štriga Karlo i Šantek Leona nastupali su na velikom kadetskom turniru u Bjelovaru gdje su prošli skupinu, te nakon toga ispali u 1/16 finala.

03.10. naši seniori i veterani  nastupali su  na turniru u Dugom Selu gdje su  se Štriga Dražen u kategoriji seniora i Ivanek Miroslav u kategoriji veterana preko 40 godina plasirali u ¼ finale.

17.10. krenulo je ekipno natjecanje seniora u regiji sjeverna Hrvatska u kojoj nastupa 13 klubova iz  3 županije. Naša ekipa nastupa s dvije postave, 1. (Marelja Franjo Josip, Štriga Dražen,

Miroslav Ivanek i Vrtar Franjo) i 2. (Henezi Dario, Jambrek Renato, Hajdin Vlatko i Golubić Božo)

25.10. naši seniori i veterani su nastupali na turniru u Zaboku gdje su ostvarili solidne rezultate.

20.-22.11. naše najmlađe nade nastupale su vrlo dobro na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Varaždina u stolnom tenisu na kojem je nastupalo oko 450 igrača iz 80 klubova iz 4 države.

06.12.  7 naših mladih igrača nastupalo je vrlo dobro u Zagrebu na Memorijalnom turniru „Saša Paar“, a od rezultata ističemo 1/8 finala Šantek Leone u kategoriji najmlađih kadetkinja.

19.12. naši igrači nastupali su na 2. kvalifikacijskom turniru regije u Varaždinu i Mihovljanu na kojima bi izdvojili izvrsno 2. mjesto Marelje Franje Josipa te ¼  finale Štriga Dražena u kategoriji seniora, te ¼  Štriga Karla u kategoriji mlađih kadeta.