You are here:   Arhiva > 2010

Arhiva 2010

Minimiziraj

30.-31.01.  u našoj dvorani održano 1. Otvoreno prvenstvo Ljubešćice na kojem je sudjelovalo 30 igrača i igračica u kadetskim kategorijama i 41 igrač u kategorijama seniori i veterani. Pobjednici su po kategorijama:

seniori- Franjo Josip Marelja, veterani-Mladen Grantverger, parovi-Franjo Josip Marelja, Siniša Ajdarpašić, mlađi kadeti-Karlo Štriga, mlađe kadetkinje-Andreja Dvorski, najmlađi kadeti-Damjan Matijašec, najmlađe kadetkinje-Leona Šantek, limači-Leon Šantek. (više o turniru pod natjecanja-naš turnir).  foto

13.-14.02. u Dugom Selu je održan veliki Međunarodni kadetski  turnir na kojem je nastupilo 10 članova kluba. Od rezultata bi izdvojili plasman Leone Šantek u kategoriji najmlađe kadetkinje u 1/8   finala. Na navedenom turniru je pehar kao najmlađi natjecatelj rođen 06.08.2003. dobio naš igrač Leon Šantek.

03.-04.04.  u našoj dvorani odigrane su kvalifikacije naše regije za ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske u kategoriji mlađi kadeti. U pojedinačnoj konkurenciji naš igrač Karlo Štriga osvojio je 3. mjesto(samo 2 najbolja su izborila plasman na državno) dok su u ekipnoj konkurenciji naši igrači (Štriga Karlo, Ivanušec Jurica i Matijašec Damjan) bili 5.

03.04. održano je Veteransko prvenstvo države u Koprivnici na kojem su solidno  nastupali  Ivanek Miroslav i Hajdin Vlatko, članovi našeg kluba.

20.04. je nakon 19 kola završeno ekipno natjecanje regije Sjeverna Hrvatska u kojem je naša 1. ekipa (Marelja Franjo Josip, Štriga Dražen, Ivanek Miroslav, Vrtar Franjo)  zauzela vrlo dobro 5. mjesto, dok je 2. ekipa (Hajdin Vlatko, Jambrek Renato, Henezi Dario, Golubić Božo) bila 9.

25.04. naši seniori i veterani nastupili su na velikom turniru u Oroslavlju gdje je nastupilo preko 80 igrača. Nakon nekoliko velikih pobjeda u konkurenciji parova Miroslav Ivanek i Dražen Štriga zauzeli su izvrsno 3- mjesto.

22.-23.05. naše mlade nade nastupile su na velikom međunarodnom otvorenom prvenstvu Zagreba za kadetske kategorije (ZAGIPING) na kojem je nastupilo preko 800 igrača i igračica iz 18 država.

Naš klub je sa 23 igrača i igračice bio 2. najbrojniji klub na turniru. Iako je dobar dio igrača i igračica po prvi puta nastupio na nekom turniru, rezultati su bili vrlo solidni.

05.-06. 06. u našoj dvorani je odigran TOP 12 kadeta Hrvatske na kojem je nastupilo 12 najbolji igrača iz cijele Hrvatske (Pula, Rijeka, S.Brod, Zagreb itd.) starosti do 15 godina. Turnir je bio ujedno i kvalifikacijski za Evropsko prvenstvo u Turskoj, a najbolji je bio Filip Zeljko (STK „Zagreb“) ispred Tomislava Pucara (STK „Pula“) i Ivana Jardasa (STK „Rijeka“). Naš igrač Franjo Josip Marelja bio je vrlo dobar 5. foto

12.06. naši mladi igrači i igrači nastupili su na zadnjem kadetskom turniru sezone u Rijeci bez nekog

osobitog rezultata.

15.08. izašle su nulte rang liste na početku sezone za sve mlađe kategorije. Naši igrači su vrlo dobro plasirani: najmlađe kadetkinje-Leona Šantek je 13., najmlađi kadeti- Damjan Matijašec je 17.. a u kategoriji mlađi kadeti Karlo Štriga je 23.

28.-29.08. bili smo organizatori 1. kvalifikacijskog turnira regije za sve muške kategorije.

Od naših igrača u kategoriji seniora naš novi igrač Miroslav Coha  zauzeo je izvrsno 1. mjesto,  Franjo Vrtar je bio 4., a Miroslav Ivanek i Renato Jambrek su ispali u ¼ finalu. U kategoriji mlađih kadeta Karlo Štriga je ispao također u ¼ finalu.

04.-05.09.  mlađe kategorije nastupale su na 1. Otvorenom prvenstvu Paga. Rezultati su bili vrlo dobri, te su se tako Leona Šantek u kategoriji najmlađe kadetkinje i Karlo Štriga u kategoriji mlađi kadeti plasirali u ¼ finala, dok je Damjan Matijašec ispao u najmlađim kadetima u 1/8 finala. Na tom je turniru naš najmlađi igrač Leon Šantek koji nastupa u kategoriji s 3 godina starijim dječacima osvojio prve bodove za hrvatsku ranglistu.

11.09. drugi tjedan za redom nastupali smo u Dalmaciji i to u Zadru. Leona Šantek se plasirala u ¼ finale, dok je Karlo Štriga ispao u 1/8 finala.

25.-26.09.  kadetske kategorije nastupile su na velikom turniru u Bjelovaru gdje bi od rezultata izdvojili 1/8 finala Leone Šantek, Karla Štriga i Damjana Matijašeca.

02.10.  desetak naših igrača i igračica nastupalo je na Otvorenom prvenstvu Samobora. Rezultati su bili izvrsni, Leona Šantek je bila 1. u kategoriji najmlađe kadetkinje, Damjan Matijašec 3. u kategoriji najmlađi kadeti, dok su Karlo Štriga (mlađi kadeti) i Andreja Dvorski (kadetkinje) bili 4.

02.10.  je počela nova sezona seniora u regiji sjeverna Hrvatska u kojoj se natječemo s dvije ekipe: 1. (Coha Miroslav, Štriga Dražen, Ivanek Miroslav, Štriga Karlo) i 2. (Hajdin Vlatko, Jambrek Renato, Henezi Dario, Golubić Božo). Igra se u 2. grupe po 6 ekipa, te će nakon dvokružnog 1. dijela tri najbolje ekipe iz svake grupe formirati gornji dom, dok će zadnje 3 ekipe ići u donji dom.

16.-17.10. najmlađi  igrači nastupali su na velikom turniru u Osijeku i to s izvrsnim rezultatima.

Leona Šantek je u kategoriji najmlađih kadetkinja zauzela 3. mjesto, dok je u starijoj kategoriji ispala u ¼ finalu kao i Karlo Štriga u kategoriji mlađih kadeta. Leon Šantek se u kategoriji najmlađih kadeta nakon 3  pobjede plasirao u 1/8 finala gdje je ispao.

17.10. seniori i veterani su nastupali na turniru u Zaboku i to bez većeg uspjeha.

23.10. u Varaždinu je odigran otvoreni turnir naše regije za seniore na kojem su nastupali i naši igrači.

Najbolji su od naših igrača su bili Dražen Štriga na 3. mjestu i Miroslav Ivanek na 8.

06.11.  u Koprivnici je održano veteransko prvenstvo države na kojem su dobro nastupali Miroslav Ivanek  u kategoriji od 40-50 godina i Vlatko Hajdin u kategoriji 50-60.

06.11. u Osijeku je održan 1. otvoreni turnir najmlađih kadeta na kojem je nastupio Damjan Matijašec.

Prošao je grupu, te u 1/8 finala ispao od Baneka, najboljeg igrača Hrvatske u toj kategoriji.

06.11. u Ljubešćici smo bili organizatori 1. otvorenog turnira Hrvatske za najmlađe kadetkinje na kojem je nastupilo 26 najboljih igračica u dobi do 10 godina iz cijele Hrvatske (Vukovar, Opatija, Pula, Jadranovo, Zagreb itd.). Od naših igračica nastupale su Leona Šantek, 7. nositeljica turnira i Janja Matijašec. Janja je ispala u grupi, dok je Leona nakon 1. mjesta u grupi u 1/8  finala pobijedila Topčagić (Brovinje), da bi u ¼ finalu pobijedila 2. igračicu Hrvatske Anu Murat iz Dugog Sela, a u polufinalu 4. igračicu s hrvatske rangliste Bardač iz Mladost Iskona iz Zagreba. Tek je pokleknula u finalu od najbolje igračice u državi Andreje Pavlović iz Jadranova. Taj rezultat kao i niz vrlo dobrih rezultata ove sezone doveo je Leonu na 5. mjesto na hrvatskoj ranglisti.  

17.-19.11.  Varaždin je bio domaćin Međunarodnog prvenstva Varaždina Memorijala „Mirko Abramović“ na  kojem je nastupilo oko 600 igrača i igračica iz 5 država: Hrvatske, BiH, Crne Gore, Slovenije i Italije. Naš klub je bio vrlo brojan, te je nastupao s 7 igrača i 8 igračica čime smo bili jedni od najbrojnijih na turniru. Prvi dan smo nastupili ekipno i to u kategorijama: najmlađe kadetkinje(Leona Šantek, Patricija Sakač) koje su nakon pobjeda nad slovenskim klubovima Ptujom i Ljutomerom, i poraza u polufinalu od Dugog Sela  zauzele izvrsno 3. mjesto, zatim u kategoriji najmlađi kadeti (Damjan Matijašec i Leon Šantek) zauzeli su 3. mjesto u skupini i kategorija mlađi kadeti (Karlo Štriga i Martin Purgar) zauzeli su drugo mjesto u grupi. Drugi i treći dan bila su pojedinačna natjecanja na kojima smo imali nekoliko prolaza skupina, a najdalje je dogurala u vrlo jakoj konkurenciji Leona Šantek i to do  ¼ finala u kojem je izgubila od velike suparnice Ane Murat iz Dugog Sela.

26.11. na veteranskom turniru u Bjelovaru nastupio je naš igrač Vlatko Hajdin gdje je u kategoriji preko 50 godina zauzeo izvrsno 1.mjesto.

05.12. u Zagrebu je održan Memorijal „Saša Paar“  za najmlađe kategorije na kojem je nastupalo 6 naših članova. Rezultati su bili vrlo dobri, te je tako Leona Šantek bila izvrsna 3. nakon poraza u polufinalu od Klare Atalić iz Mladost Iskona iz Zagreba, dok su Damjan Matijašec i Karlo Štriga ispali u 1/8 finala, a Leon Šantek u 1/16 finala.

11.12. Leona Šantekje nastupila u Jadranovu kraj Crikvenice na pozivnom turniru najmlađih kadetkinja (12 najboljih)gdje je zauzela  solidno 7. mjesto, dok je Damjan Matijašec nastupio u Kašteliru kraj Poreča na također pozivnom turniru najmlađih kadeta gdje je bio 9.